English

* * * * *

FORTISSIMO FFelicia FF157

Page
Menu
News
Hjem > Tursejlads > Feriemål > Sydfyn

* * * * *

Sydfyn

Vores allernærmeste og turområde, der som sit eneste minus har, at der ikke er plads til alle de besøgende.

Derfor er det bedst i for- og eftersæson. I skoleferien er der lige så tæt belagt som på motorfarleden i bohuslen. Men et dejligt og beskyttet farvand, hvor mine egne favoritter er

  • Hjortø
  • Birkholm
  • Rudkøbing hvis man er til by
  • plus alle de andre steder, ligegyldigt hvilket man vælger

Beskrivelse følger med link til ankerpladser og havneanvisninger. Dette afsnit er / bør nok være det vigtigste for besøgende, og under alle omstændigheder bliver det udbygget.


Danske småøer, Ornitologernes øer, bl.a. Saltholm ses på Stig Linanders fine site. (Se fx sulen som også kan mødes i Storebælt). Ornitologerne selv, er ganske vist ikke et sted, men men de kender fuglene på stedet. Og nu vi er ved fuglene, kan der findes mere på denne store link-samling.


Eksempler på danske turmål og egnsbeskrivelser iøvrigt er denne inspirerende turbeskrivelse og naturhavnevurdering i Danmark og Sverige, samt Smaalandshavet som lettest nås fra Østsverige.

Fra Vestsverige anbefales Østjylland , Mariager Fjord som er et specielt meget dejligt sted hvor sejlkubberne (nævnt fra øst mod vest) Hadsund Sejlklub , Kongsdal Bådelaug , Mariager Sejlklub , Hobro Sejlklub , har udlagt mange gule ankerbøjer i sivet langs kysten, -og til fri benyttelse. Struer Sejlklub som eksempel på den dejlige friske vestlige Limfjord. Nogle sydfynske ankerpladser findes på Svens side, og der er også en samlet indgang til alle de Sydfynske Havne. Se naturligvis også Kerteminde som der findes oplysninger om (se under DIVERSE) hos Kerteminde Sejlklub. Der findes desuden en generel sejladsanbefaling fra turistforeninger VisitFyn sejlerferie.

Under sejlads i danmark (og måske også Island eller andre steder) observeres ofte hvaler af forskellig art (dog mest marssvin). Du kan lade observationer indgå i en en større sammenhæng hos hvaler.dk .
Lars Poulsen har udarbejdet en internetside hvor du kan se skydebanernes nøjagtige beliggenhed, og læse mere om hvordan du bør forholde dig, hvis du skal passere en af disse baner.

Preben Heide har på sin hjemmeside en generel oversigt og omtale af diverse ankerpladser som et godt og fornuftigt alternativt til marinaer eller campinghavnene se http://www.ankerpladsen.dk/godeankerpladser.html 

« forrige top næste »
Page
Menu
News
Hjem Print Version Mailform Sitemap
94,010 visitors
179,659 page views
1.91 page views / visitor
English


Page
Menu
News
Nyeste opslag

Juli 2014

Site renovering pågår langsomt eftersom båden forlængst er solgt og nu sejler i Holland under tysk flag. Og er i 2020 flyttet ti Travemunde.

Følg Båten Anna, Fortissimo på vej jorden rundt.Seneste status er at båden nu er hjemme og sat til salg.

Se link på facebook og Anna egen hjemmeside

Båden Bull, også på langfærd,  er rapporteret sunken se SXK http://www.pakryss.se/langseglare-sjonk/

Andet opslag

Enter email-adress and Changedetection will notify it on page updates

privacy policy
 

Besked til andre om siden

Bookmark and Share


Other languages:
 


. bab.la language portal to be used for translations.
. Use Google translate for other language until multilanguage pages is ready, choose language.


website statistics

Genopstået

På grund af systemopdateringer kan den gamle site ikke bruges mere.

Fortissimo.dk er derfor genindstalleret og under renovering

nov-dec 2018


. .

. .


 

Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login